Slaap zacht - Mobile Access houdt de wacht

Soms is een standaard support contract tijdens de normale kantooruren (van 06:00u tem 18:00u voor Mobile Access) niet voldoende om uw noden te dekken. Voor klanten die behoefte hebben aan meer, bieden wij onze uitgebreide 24/7 support aan die in eerste instantie gebaseerd is op onze Real-time Monitoring en Inventory services. 

Deze service is extreem flexibel af te nemen waarbij een vaste prijs bepaald wordt al naargelang het actievenster dat door de klant gewenst wordt. U hoeft dus niet per definitie in te tekenen in een full 24/7 systeem. Van 18:00u tot 22:00u en van 5:00u tem 6:00u en wel of niet tijdens het weekend… alles wordt ingevuld in een eenvoudige calculator waarna uw maandelijkse prijs eenvoudig te bepalen is. 

Uiteraard bent u midden in de nacht niet wakker om ons te bellen in geval van problemen. Ons systeem is dat echter wel en zal ons 24/7 team van 7 gekwalificeerde System Engineers alarmeren indien er pro-actief actie genomen dient te worden. Wàt wij exact dienen te doen wordt zeer gedetailleerd bepaald in een draaiboek dat in nauw overleg met de klant opgesteld werd. 

De focus in de 24/7 support ligt op pro-actieve actie. Beter voorkomen dan genezen!Wat is dit?


Een dienst die buiten de normale kantooruren pro-actief uw netwerk in het oog houdt en actie neemt indien nodig.

Voor wie?

 
Voor iedereen die behoefte heeft aan een bedrijfszeker netwerk ook buiten de normale kantooruren en geen eigen resources heeft om ’s nachts te handelen om de continuïteit te verzekeren.

Prijs?


De vaste prijs is afhankelijk van het gevraagde actievenster. Als er prestaties dienen te gebeuren worden deze afgerekend aan het geldende uurtarief uit het contract. Indien er geen actie genomen wordt, betaalt u enkel de vaste prijs.

Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting