Beheer uw IT-omgeving van A tot Z 

Managed Services of KMO netwerkbeheer is een dienstverlening van Mobile Access, die tot doel heeft het beheer van uw IT-infrastructuur te optimaliseren en voorziet in een ondersteuning van eindgebruikers en IT-personeel. 

Hiervoor wordt een verregaande samenwerking tussen Mobile Access en u als klant opgezet, die o.a. bestaat uit: 
  • Een ondersteuning op het vlak van het strategisch IT-beleid 
  • Een service helpdesk, die eindgebruikers en IT-personeel kan ondersteunen 
  • Een 24/7 stand-by team, die eindgebruikers en IT-personeel kan ondersteunen 
  • Het remote beheren en de monitoring van alle kritische IT-componenten 
  • Het proactief in conditie houden van het totale netwerk 

We voeren alles uit via een beveiligde internetverbinding, ondersteund met de nodige management tools en rapportage middelen. Minimum éénmaal per jaar evalueren we de voorbije periode zodat eventuele beleidsbeslissingen doordacht en onderbouwd kunnen genomen worden. Indien u een hogere frequentie wenselijk vindt, kunnen we hierover afzonderlijke afspraken maken. 

Dankzij de infrastructuur van Mobile Access, ervaring, kennis en competentie kunnen wij uw bedrijfsnetwerk optimaal beheren waarbij streven we naar een hoge graad van beschikbaarheid van zowel IT infrastructuur als applicaties die ten diensten staan van uw gebruikers. 

Als professioneel IT partner beschikt Mobile Access over alle certificaten die noodzakelijk zijn om een dergelijke dienstverlening te garanderen. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij graag naar HIER. Daarnaast hebben we natuurlijk het ervaren en dynamisch team van technische medewerkers die gedrevenheid en klant tevredenheid hoog in het vaandel dragen.  

Mobile Access Managed Services zal u ontlasten van de dagelijkse IT-beslommeringen, waardoor u zich verder volledig kan focussen op de kern activiteiten van uw bedrijf.Wat is dit?


Een dienstverlening die tot doel heeft het beheer van uw IT-infrastructuur te optimaliseren en voorziet in een ondersteuning van eindgebruikers en IT-personeel.

Voor wie?

 
Voor iedereen die het efficiënter vindt om zijn netwerk te laten beheren door specialisten. 

Prijs?


Managed Services bestaat uit vele elementen die u op de rest van de website onder services kan terugvinden. De totaalprijs is uiteraard afhankelijk van welke diensten u afneemt en wordt op maat van uw bedrijf bepaald.      
Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting