Nieuws

 • Ransomware alarm - Wees op uw hoede!

  07 maart 2017

  Een nieuwe ransomware email doet de ronde: een email met topic: "Pending Server Message". Heeft u zo'n email ontvangen? Dit moet u doen.


  Lees meer

 • Ontmoet het ‘nieuwe’ Mobile Access op Infosecurity

  28 februari 2017

  Op 22 en 23 maart is Infosecurity terug! De Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals.


  Lees meer

 • General Data Protection Regulation: bent u er klaar voor?

  28 februari 2017

  De Europese regelgeving rond klantengegevens is goedgekeurd. Waarom was de wet broodnodig? En wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf?


  Lees meer

 • Bescherm uw bedrijf tot 1 jaar gratis met Veeam

  10 februari 2017

  Veeam pakt uit met een uitzonderlijke promotie: bestaande Veeam klanten kunnen nu tot 1 jaar lang gratis bescherming krijgen.


  Lees meer

 • Nextel neemt Mobile Access over

  31 januari 2017

  Vanaf 1 januari wordt Mobile Access onderdeel van Nextel en versterkt ze de ICT-integrator met haar expertise op vlak van innovatieve IT-producten


  Lees meer

 • Beheer uw contracten en licenties online met eServices

  15 december 2016

  Wil u een overzicht van uw contracten? Gebruik onze eServices! Raadpleeg zelf uw informatie online en hou controle over uw contracten en licenties.


  Lees meer

 • Mobiele applicatie 'Mobile Inventory Manager' voor EXMAR

  08 november 2016

  Mobile Access heeft voor EXMAR Ship Management een mobiele applicatie ontwikkeld om het beheer en de beschikbaarheid van reserveonderdelen te stroomlijnen.


  Lees meer

 • Maak kennis met Frank

  18 oktober 2016

  We stellen graag een nieuwe collega aan u voor: Frank Vlassenbroeck. Frank gaat aan de slag als Account Manager en versterkt het Sales team.


  Lees meer

 • Opgelet: nieuwe golf van virussen

  28 augustus 2016

  We melden u dat een nieuw ransomware virus de omloop doet en al veel bedrijven en thuisgebruikers in België besmet heeft. Bij twijfel: neem contact met ons op!


  Lees meer

 • Fost Plus optimaliseert controles met ‘Mobile Inspector’

  06 juli 2016

  Mobile Access heeft voor Fost Plus een mobiele inspectie oplossing met een gebruiksvriendelijke interface gemaakt. Benieuwd wat de oplossing allemaal kan? Lees onze case study!


  Lees meer

 • eShop: de zakelijke webshop

  09 mei 2016

  We zijn zeer blij te melden dat onze eShop online staat! Een zakelijke webshop voor uitsluitend bedrijven. Neem snel een kijkje in het uitgebreide gamma.


  Lees meer

 • Software compliancy? Neem dit onderwerp serieus!

  28 april 2016

  Twijfelt u of uw bedrijf beschikt over de juiste licenties? Met onze Software Audit maken we een geautomatiseerde inventaris van de software op alle werkstations en servers.


  Lees meer

 • Case study: klantenportaal bij Sack Zelfbouw

  24 april 2016

  Een software oplossing op maat, 100% aangepast aan uw business? Mobile Access kan u hier bij helpen. Lees onze case study rond het klantenportaal bij Sack Zelfbouw.


  Lees meer

 • We stellen graag voor...

  14 april 2016

  Jos Van Thillo. Jos gaat aan de slag als Presales Consultant en versterkt het Software Solutions team. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes!


  Lees meer

 • Boost de productiviteit van je KMO met 5 tips [infographic]

  08 februari 2016

  Snel reageren, daar gaat het om in het bedrijfsleven. Toch mag dit niet lijden onder de bedrijfsproductiviteit. Ontdek snel enkele tips hoe jij productiever kan werken.


  Lees meer

 • INTERVIEW: Frenk Smits CEO (STERCK magazine)

  08 februari 2016

  "Kwaliteit, stiptheid en continuïteit van processen, dat is belangrijk voor een KMO-bedrijfsleider! Business blijft lopen. Als ICT-expert moeten we daarvoor zorgen."


  Lees meer

 • Ik wil investeren, maar ...

  03 januari 2016

  Investeren en direct gebruik maken van de oplossing? E-Financial Plan is de oplossing voor u! Mobile Access maakt in onderling overleg een inschatting van de totale investering en bieden we een leaseoplossing aan.


  Lees meer

 • We hebben een nieuwe collega!

  09 december 2015

  We stellen graag onze nieuwe collega voor: Eva. Zij is vanaf 1 december lid van het Service & Support team en heeft meer dan 12 jaar IT-ervaring. We wensen haar veel succes!


  Lees meer

 • Mobile Access Discovery Day: the Microsoft 2016 vision

  08 december 2015

  Op wo 2 dec heeft de Mobile Access Discovery Day plaatsgevonden in Antwerpen. Samen met Microsoft hebben we de Microsoft 2016 vision aan onze klanten voorgesteld.


  Lees meer

 • Verhoog uw omzet met een mobiele applicatie

  11 november 2015

  Een professionele mobiele applicatie biedt veel voordelen en kan de omzet van uw bedrijf aanzienlijk verhogen, terwijl u zich concentreert op uw eigen business. Onze (h)appy customers vertellen.


  Lees meer

Schrijf u in op onze

eZine voor IT-professionals


Ik schrijf me in!

Mobile Access 

Uw ICT, onze passie

dé ICT partner voor alle producten, oplossingen & services


25 jaar ervaring

35 ICT professionals

Premium ICT Consulting